dilluns, de maig 26, 2008

Groenladia Tour


En Joanto i Ricard demà parteixen cap a les terres blanques de Groenlandia, en el blog d'uns dels expedicionaris MalPaís (Pedro Millán), aniran penjant notícies de l'expedició.

Molta sort a tots !!!!!

50 comentaris:

Anònim ha dit...

Molt bon viatge a tots, us anirem seguint des de la web del canari, i vosaltres quant tingueu ocasió també podreu veure la nostra.
Fins aviat i sort, i que la força us acompanyi.

Anònim ha dit...

Gracies JaumeG i a tots els troteros! etoy de los nerviooos!!!, enviarem croniques des d'una PDA, pero aixo sera apartir del diumenge o dilluns que ve, i aquestes croniques les faran els canaris perque tenen compromisos amb patrocinadors, etc..., aveure si hi ha sort amb les comunicacions, i si podem ens conectarem a la web del trote des de Groenlandia.

Una abraçada a tots i totes!

Anònim ha dit...

Joanto i Ricard, molta sort a tots dos. Mireu-vos be les glaceres, per si de cas!
Salut i a divertirse

Anònim ha dit...

Que us vaigi molt be i torneu plens de salut.
Endavant companys!

Anònim ha dit...

Buen viaje canallas!!1

Qué os vaya muy bien y disfrutar de la mini-excursión.

Ya contareis a la vuelta!!! Suerte!!

Anònim ha dit...

Joanto i Ricard
Bon "boiage"
Esperarem noticies vostres
Comentaris
Anècdotes
Fotos
i molt més

Paseuso bé!

Anònim ha dit...

Molta sort!!
Quina enveja!!

Anònim ha dit...

Que ho passeu molt bé amb els companys canaris, i a volar.

Una abraçada.

Anònim ha dit...

Pio, pio.....

Anònim ha dit...

joanto com diu ta dona, porta un pingüi!!!!

Anònim ha dit...

muakssssssssssssssss

a disfrutar!

Anònim ha dit...

doncs ni la dona del joanto ni l'eu en tenen ni puta idea... si hi ha un lloc on no pots trobar un pingüí, a no ser que estigui en un zoològic, és a l'HN... i encara menys a Groenlàndia!!!!

Anònim ha dit...

Bon viatge i a disfrutar!!

Ja anirem seguint les vostres cròniques.

Una abraçada molt forta.

Sort!

Anònim ha dit...

Sort, a disfrutar i cuideu-vos molt.

Anònim ha dit...

Hola troteros!!! avui hem arribat a Copenhage, on estarem dos dies, dema farem una rutilla per la costa amb bici, estem en un hotel en ple centre de la ciutat, al costat tenim el barri xinu (aixo no va pel Lin eh!), hi ha ambientillu nocturn!
Aveure si us podem escriure desde Groenlandia. Una abracada (aquest PC no tenen la c trencada) a tots! i gracies pels vostres anims!

Anònim ha dit...

Anim Ricard, però vigileu amb l'ambientillu nocturn, a veure si no us moureu d'aquí!!
Envia alguna foto si pots.
Endevant!!

Anònim ha dit...

Hola Ricard i Joanto!

Si trobeu alguna "sirenita" per Copenaguen que estigui bé i que no sigui l'estatua eh?, penseu amb mi!!!

Que vagi tot bé!

Anònim ha dit...

be si trobeu 2 sirenitas ó una sirenita i una tiburona també penseu en mí.Però Ricard si trobas una ¿llomatal? ni puto cas eh??

que vagi tot molt bé champions!!!

Anònim ha dit...

... home, la Sirenita ha de ser pel Ricard, que és l'únic MEMBRE del Trote que tocaria vores...

Anònim ha dit...

Xavalins ja me fet la afoto abracat amb la sirenita! pero res immoral eeeh! es pel meu fill que li encanta el conte...aquest dos dies de turisme per dinamarca estan sent de conya, a mes no ens coneixiem tots amb tots...estem fent molt bon rollete, avui hem celebrat laniversari dun sopant de conya, amb cervesses, regals i amb caxondeo amb una morenaca del barri (una profesional...vamos!), pero el que feia anys sha tallat, jeje... que hi farem. Tambe hem visitat un barrihipy amb cofeeshop (Cristinae)...es com a amsterdam...com carreguen el catxarrillus aquests paios...el Joanto a fet migdiada i tot!'
Dona gust veure tanta i tanta gent que va en bici per tot arreu, a mes a mes si les daneses ja son guapes amb bici...mes!

Una abracada!

Anònim ha dit...

Hola Ricard, sóc la Jose no hi ha manera d'enviar-te missatges pel mòbil i mira que poso bé els prefixes. Aíxí que aprofito aquest espai, ja veig que esteu fent pinya i que l'ambientillo va bé. Això és el més important, que disfrutis, guapíssim.

Anònim ha dit...

porten sillín les daneses??????

Anònim ha dit...

ricard, Copenhaggen es molt guapo. Jo en tinc molt bons records... allí vaig aconseguir fer 2:59'18'' en marató, en l'etapa "pre-trote-extrem". Després em vau pervertir i em vaig fotre a la muntanya!!!
La putada és que no sabia que el Toni té 30'' segons menys... si ho arribo a saber... ATACOOOOOO!!!!!!!!
Recordo un parc molt verd i molt maco i moltes zones aprop de l'aigua que feien goig! (aerogeneradors inclosos!!!)
Em feu força enveja, però sobretot pensant en Groenlàndia i les glaceres i els paissatges de puta mare que deureu trobar...
A disfrutar, cracks!!!!!

Anònim ha dit...

Xous, carinyete, parla amb el Carlos pels sms i ja et dira com per tal de que pugui rebre´ls. Ja t'escriure sms mes intims, jeje, que sino la gent del trote s'esvolotaraaa!!! Us estimuuuuuu!!!

Si Enric, dema estarem entre glaceres, intentare connectar-me i explicar-vos alguan coseta, sino el pedro atraves de la seva web enviara croniques, pel telefon setelit.

Ahir amb la bici semblavem un tour de france, quina gentada, i nosaltres com a nens seguint al Ciscu (quina maquina),al devant del peloton i no perden roda per no perdres per Copenaghe...perque us feu una idea, aquest xaval de 39 tacos, era semiprofesional amb el euip de kelme de bici, te una 1'14h a la mitja marato de Barna, i 2'40h a la marato, un maquinon!!!

Anònim ha dit...

zoòleg sort en tenim de vosaltres que sou tan putament savis que ens heu de dir on i on no hi han pingüins..VISCA LA REPELÈNCIA, UIPI!!!!

Anònim ha dit...

... sempre ens quedaran els zoològics i Copito de Nieve pelant-se-la. Com un mono, és clar...

Anònim ha dit...

Troteros, dema ja marxem capa Groenlandia, per fiiiii!, anem amb sobrecarrega de pes degut al material de muntanya, hi haurem d'anar vestits de muntanya a l'avio, fins i tot es possible que portem les botes plastiques posades, un cop estem a l'avio fem el canvi amb unes bambes i ja esta!

Aqui a l'hotelillu internet es gratis, un cop a Groenlandia ja no se si ens sera tan facil escriure, pero alguna cosa farem.

Fins aviat!

Anònim ha dit...

Molt bones noi@s, ja estem a les últimes, no per res, sino que dema ben aviadet cap a Groenlandia, tenim un primer vol de 4 hores, a nivel del cercle polar i despres amb una avionta una mica cap al sud.

Si aquí les nits son molt curtes ( a les deu de la nit encara hi ha una mica de claror, i a les 4 de la matinada ja surt el sol , no vull dir res com ho tindrem a Groenlandia, al menys a l'hotel hi ha cortines, que a la tenda ......

A partir d'avui ´l'enviar cróniques costarà una mica mes, pèrò ho intentarem.

Moltes gracies per missatges de suport.

fins aviat

Jto

Anònim ha dit...

Ricard, Juanto i Cia.
Disfruteu del viatge,
tapeusa que fa fred,
ojo con los petas,
esperem les vostres noticies i
narracions de l'aventurilla.
Fins aviat.

Anònim ha dit...

Ricard com van els reportatges audiovisuals?
Ja m'explicaràs, que us ho passeu molt bé. ANIMS!!

Anònim ha dit...

Porteu un glaçó de record....

Anònim ha dit...

El de dalt sóc jo.

A disfrutar i passeu-s'ho bé!!!!!!

Anònim ha dit...

Hola troteros!!! ahir vam arribar a Groenlandia, a Maniitsoq, despres d'un vol inetrn amb un avio d'helices molt espectacular, on es perdia a l'horitzo el plateau gelat de l'artic, i les vistes de les glaceres desenbocan a mar, muntanyes escarpades amb arestes que et treuen l'ale!
Dema hem de fer un recorregut en barca de 25 Km per un dels fiordos, quan toquem terra haurem de portejar tot el material per la morrena fins arrivar al plato, dos viatges cada un de 2h, alli dormirem en una cabana, i diumenge comencarem la trevessa de 52 Km amb la pulka fins arrivar a les muntanyes que volem escalar. Aquest es el plan si tot va be! l'agencia del impresentable Larramendi es un caos, molta de la logistica l'estem solucionant nosaltres, ja us ho explicare amb calma, ara volem salvar l'expedicio com sigui, l'ambient entre nosaltres es bo, bon rolluuu! pero estem fins els cullons de tots aquets creguts i prepotens de la muntanya, son uns merdes que juguen amb les ilusions de la gent que va a la muntanya per passio. David als andes anem pel nostre compte, mes economic i aventurilla asegurada! de moment les filmacions van be, ahir a l'avio hem vaig fer pols amb les imatges aereas, i Maniitsoq es un poblet amb casetes aillades de molts colors que destaquen amb la roca, gel i al mar al fons. Una abracada a tots, us deixo, ens avisen que ve a buscar-nos el barco.

Enric corre a fer aquest viatge que hem deies a l'artic, aixo es desfa! fa fred, pero es molt soportable, ja veurem a dalt el plateau.

Anònim ha dit...

Guauuu!!!Ricard quina enveja, ara que vas explicant l'aventurilla en faig més a la idea de lo guapo que ha de ser aquest viatge. Avionetes, barcos, cabanes... que guapo!
Ja aniras informant, que continui l'aventura!!
Anims!!

Anònim ha dit...

Per qui vulgui saber dels muntanyers de Groenlandia, ahir va trucar el Ricard pel tf. satèl·lit i va comentar que havien començat la travessa però en aquell moment portaven tot un dia dins la tenda sense poder avançar per la boira tan espessa que els envolta. Això és tot, de moment.

Anònim ha dit...

Per fi notícies del Ricard...
Mecatxis la boira, segur que ha sigut cosa de l'agència jeje.
Ànims a tots!!!

Anònim ha dit...

ànims als muntanyencs de groenlandia!!

que xulo tot el que explica el ricard!! quina enveja!!

esperem més noticies!!

Anònim ha dit...

Ahir divendres vam tornar a tenir notícies de Groenlandia. Pel que es veu, la boira va escampar i dimecres vam poder fer un cim i dijous anaven a fer un altre. Esperem que el temps els continuï acompanyant

Anònim ha dit...

Hola troteros, per a qui vulgui saber com els va a Groenlandia al Joanto i al Ricard, si accediu a http://www.eldia.es/blogs/malpais/
podreu llegir la crònica dels últims dies amb tots els detalls i també podreu veure alguna foto. Es la crònica que Pedro, el canario, envia a Tenerife.
Tots estan molt contents.Ricard diu que s'havia il·lusionat i volia veure més animals ,però diu que només ocells i ja està. Dijous ja estaran a Dinamarca de nou.

Anònim ha dit...

Gràcies Xous, quan parlis amb el Ricard, donali molts ànims!

Anònim ha dit...

Ja han fet el seu primer cim!!
Enhorabona!!

Anònim ha dit...

I el segon també, no paren aquests vailets!!

Anònim ha dit...

Nois quin temps teniu per aqui,
A Tarragona desde que heu marchat no ha parat de ploura, s'esta acabant la sequera, els pantans comensen a omplirse estem al 44% de mitjana als embassaments, com no pari aviat es treura el decret de sequera que sera quant arribin al 51% 4 dies sespera avinguda d'aigues, l'Ebre al dfelta i Miravet esta desbordat, ara nomes es parla de la canonada que ja no fa falta ferla,per portar aigua a Barcelona, pero si que fara falta per porta aigua al Ebre desde la desalinitzadora, tot un dilema politic ja us tindre informats.

Anònim ha dit...

Osti!!! es veritat des de que s'han anat no a parat de ploure, LA CULPA DE LA SEQUERA ERA D'ELLS.
Donç encara ens queda una setmaneta d'aigua.

Anònim ha dit...

Hola a t@ts

ja som a Manisoq. es a dir la civilitzacio.
Tot ha anat molt be, hem pogut fer la travessa, uns 60 km, i els dos cims, que pel que hem averiguat son verges. Aixó d'arribar a una muntanya, mirar-la i veure per a on la pujarem te la seva cosa.
Mentres hem estat per la glacefra, durant 12 dies no hem vis absolutament ningú, queden pocs lloscs que puguis fer muntanya i no veure a ningú.
Moltes gracies pel vostre suport
Ens veiem a la tornada
El Ricard ha estat filmant i segur que fará una peli impressionant. Jo he fet alguna foto.
Records i fins la propera setmana
Jto

Anònim ha dit...

Enhorabona nois!!
Ja tinc ganes que m'expliqueu i veure imatges.
Quan arribeu?

Per cert, vosaltres anant solets i el Xavi Aymar va fer cim a l'Everest amb 150 persones més, una bojeria!

Anònim ha dit...

Moltes felicitats!

Quina enveja que feu, ànims i fins aviat!

Anònim ha dit...

Hola troterussss!!!, ja hem acabat els deures que teniem que fer per groenlandia, tot a sortir molt be des del punt de vista de muntanya, hem escalat dos muntanyes pels seus corredors de neu,la roca no es gaire bobna per escalar, esta tot molt descompost, hem obert tres vies noves i fins i tot a barrabes ens han posat una noticia. Ara estem atrapats a Groenlandia per problemes de vols, ja fa 40 hores, estem farts pero ens hem de fer fotre, esperem arrivar dema a Barcelona, aveure si tenim sort!!! l'expedicio ha anat molt be i els seus paisatges son impresionants, ja us explicarem. David porto tres hores de filmacio, ara falta veure la calitat de les imatges, espero que pugui sortir una bona peli i que tinguem un record xulo.

Una abracada a tots!!!

Anònim ha dit...

Molt bé Ricard, ja tenim ganes de veure les imatges.
Ara mateix a la quatro estan fent un reportatge del Vallejo aquell al artic i saps amb qui va? amb el vostre impresentable amic Ramon Irrebenbungui o com polles es digui el molt cabron!
Llàstima del vol, però esperem veures aviat, una abraçada!!

Anònim ha dit...

Ja hem arribat.
Amb 24 h. de retard , però ja hi som, amb una experiencia inolbidable i plena d'imatges
Ens veiem la propera setmana.
Mireu aquest article
http://www.barrabes.com/revista/articulo.asp?idArticulo=5767