dilluns, de desembre 01, 2008

EL MUDO PEDORTIVO: KIKE MUÑONES NO SE COMERÁ LOS TURRONES COMO ENTRENADOR DEL TROTE-EXTREM!!



La Juntita Directiva del Trote-Extrem le ha puesto de patitas en la calle, tras reunión de urgencia en el Bar 2000.

A pesar de los excelentes resultados alcanzados por los atletas del Trote-Extrem en las recientes carreras, la grada estaba ya harta de las excentricidades del míster Kike Muñones. El malestar no era ajeno a los atletas que en alguna ocasión habían declarado "estamos hasta el bogavante de ir al faro". Y es que hay razones de gran calibre que se transmiten al público que ayer, tras observar incrédulo como Kike Muñones animaba durante la Media Maratón de Tarragona a un atleta del Res Plomos, no pudo aguantar más y dedicó al cesado míster una histórica pañolada (ver foto).
Kike Muñones no ha querido hacer declaraciones y, malhumorado ante la decisión de la junta del Trote-Extrem de cesarlo, sólo HA PEDIDO declarar: "si es que tengo el tendón como las venas del bogavante... como voy a pensar en preparar los entrenamientos, hombre... ". No obstante, off the record, ha querido comentar su satisfacción por los meses de esfuerzo desde septiembre de todos los miembros del Trote que le han seguido en las sesiones ombligatorias y su deseo de volver, como el puto McArthur.
Se barajan distintos nombres para sustituir al hasta ahora míster. Un miembro del Trote que no ha querido identificarse ha declarado... "bua, seguro que vuelve Walt Disneygarroset. Ya verás, a oscuras por Ca la Criolla hasta que alguien s'eskoñe", aunque otros apuestan por un periodo de transición a cargo del irlandés Manel O'Fartlek. O quizás sea el momento de apostar por una novedad, estilo Guardiola... ¿quién mejor que un estratega en el campo como el japonés Tonikushi Arataku para dirigir las sesiones? La incógnita se desvelará, como ocurre siempre en este club, cuando les salga de las pelotas.
Hoy Muñones dirigirá su última sesión de la temporada... y ... a cascarla.

21 comentaris:

Anònim ha dit...

"Jo nomès puc tenir paraules d'agraïment per al que ha sigut el nostre míster en les darreres edicions de la mitja de tarragona. Amb ell he aconseguit fer les millors marques i arribar a creure'm que podia batre a qualsevol".

A més a a més ha declarat:

"Espero poder reincorporar-me ben aviat a la disciplina de grup i poder tornar a sentir-me corredor i membre del Trote-Extrem al 100% un altre cop".

Està clar que ganes no li falten. Hem de tenir en compte que en cap moment ha abandonat l'entreno de birres.

Anònim ha dit...

Aixo si que hagues sigut digne de veure, Tu(anti-reus), animant al robert(vestit del reus ploms), jo,jo,jo....lo que hay que ver.

Anònim ha dit...

Es que cada vegada que m'ho imagino...Que deies "vinga reus ploms", i a la vegada que ho deies et foties patades als ous tu mateix...
Hagues pagat per veure-ho. O sentir-ho "Reus"..."Reus", "Aaahggg".

Anònim ha dit...

Ostia Enric, jo també hagues anat a correr coix per veure com animaves a algú vestit del Reus Ploms. Per cert quan es fa la junta directiva per decidir al nou mister?? jo vull un técnic de la casa perque DE DONDE ERA EL ULTIMO MISTER??????????????????? NO ASE FALTA DESIR MAS!!!!!!!!

Anònim ha dit...

Xavalins molt a "pesar" de la seccio extremista del trote, la veritat es que a Reus hi ha nivell, i sino pregunteu al Toni i Josep per qui corrien triatlons en la seva millor epoca, eh, eh ,eh...

Anònim ha dit...

és lògic... si et poses una samarreta que posa "Reus" vas tan ràpid com pots per treure-te-la abans que et surti sarpullido... i així es fan les marques que es fan...

Anònim ha dit...

Ja comencem....

Per cert, parlant de coses inteligents...hi hauran properament eleccions per triar el nou mister, de entre totes les candidatures presentades a la direccio general del trote.

Anònim ha dit...

JaumeG, tan com a coses inteligents...millor coses importants!

Farem votacions a la web? que presentin un planing i circuits varis, jejeje...

runner's ha dit...

aixo de reus, jeje, jo no soc de reus pero....sols em poso la camiseta, soc un pecetero, un figo...jejeje. el fet es animar la persona, al fi i al cap la camiseta i els colors son els de menys, l'any que be portare la del trote..si em deixeu eh!!salut i a correr!!
robert tarrago

Anònim ha dit...

Robert, pero del trote no en treuras ni un euru! eeeeh...jejeje...

Anònim ha dit...

És veritat, ni un duro més aviat tot el contrari ja que tot són gastos...però lo bé que ens ho passem? No té preu!

runner's ha dit...

no cal guanyar res, el millor de tot es passar-ho be fent el que a cadascu li agradi. jo aqui tampoc guanyo res eh!!
robert

Anònim ha dit...

I'm coming

Anònim ha dit...

Jaume! A la Piazza di San Marco de Venezia ja no s'hi passeja...ara s'hi fa això

Anònim ha dit...

Un altre!

Le Tour du Canigou

Pour 2009 :

- 87 km de G.R. montagne avec plus de 5000 m de dénivelé positif
- 3 points pour l'UTMB
- Date du déroulement de l'épreuve : Samedi 27 juin
- Nombre de dossards : 150

Anònim ha dit...

De fet han ficat més agua del comte per que, ja es la tercera vegada que hi vaig i encara no ho havia vist, ademes aixis no trabare a faltar tant el club natacio tarraco, que per cert ahir futien els vestidors una pudor a pixums...

Despres de dos dies sense entrenador oficial, ja tenim nou mister, i no pot ser un altre que l'indomable Toni "arataku", esperem tingui una llarga estada plena d'exits...

Anònim ha dit...

Ohhhh great Tonikushi Arataku...

Anònim ha dit...

Us adjunto unes adreçes on hi han imatges de la mitja en les que hi surt algu del trote.

http://picasaweb.google.com/Montserrat.simo.heredia/MitjaMaratTarragona301108#

http://www.youtube.com/watch?v=qzDm1MWrgac&eurl=http://www.diaridetarragona.com/esports/025413/17/maraton

http://picasaweb.google.es/amontenegro79/MitjaMaratDeTarragona2008#

Anònim ha dit...

ELS ENTRENAMENTS MEUS SON VOLUNTARIS,DEMANO RESPECTE PER ALS QUE ELS VOLEN FER SI HI HA ALGÚ QUE NO LI AGRADAN JA SAP EL QUE TE QUE FER.

HI HA HAURA 8 SETMANAS DE ENTRENO FINS A LA MITJA DE GRANOLLERS.

Entrenament
Setmana del 8 al 14 desembre

DILLUMS; 25' ESCALFAMENT +10'X 2' RECUP 1'+10'SUAS.

DIMECRES; 25'ESCALF.+3 X 9' REC 90''AL TROTE+ 10' SUAU

DIVENDRES;DE 10 A 21 KMS +TECNICA +4 RECTAS 100MTS

Anònim ha dit...

Algú hem pot dir el email del David Perz per enviar-li la resta de entrenos?

Anònim ha dit...

http://www.tottarragona.cat/ca/opinio/264-highway-to-hell-la-mitja-marato-la-variant-el-poum-i-altres-herbes.html