diumenge, d’abril 19, 2009

ENTRENO CORNUDELLA-MORERA MONTSANT-CORNUDELLA




Les fotos de la sortida d'aquest diumenge. Hem tingut sol i bon temps, aigua, pedregada, vent i fred. Tot i això ho hem acabat amb un bon tiberi !!!

Fotos AQUÍ

5 comentaris:

cafetera man... ha dit...

Hu eveu vist.... per hon man fet baixar.
Jo nomes volia anar a correr.
De totes formes ha sigut un dia molt complert, he disfrutat com un nen i ha acabat amb un bon apat, ja puc anar a dormir tranquil...
Apa fins demá. Siau..

joanjo ha dit...

Aiixò "BANDIDU" !!!, que amb els peus de porc que t'has ventilat a la fonda....ens ho hem ben guanyat...

jaume B ha dit...

Tete molt xules les fotos!!!
Jo he sortit amb la BTT,sol però també ha estat bé!L'Espluga-Riudabella-Castellfollit-La Pena-Les 3 creus-La Pena i L'Espluga.
Apa!Fins demà!!!
Per cert: que tal la canyella aquells que n'heu menjat???

joanjo ha dit...

L'entreno d'aquest cap de setmana va ser pel Montsant. Vam sortir amb sol i ni un sol núvol al cel. Un cel com va dir el Jordi Berga de "salvapantalles del Windows", però en qüestió de 1 hora es va començar a tapar i a baixar la temperatura fins que ens va caure aigua i pedra. Total que vam acabar xops de cap a peus i amb un fred que pelava. El recorregut va ser el següent (escurçat pel mal temps): CORNUDELLA-GRAU MONTSANT-GRAU CARABASSAL-MORERA-­GRAU GRALLERA-SERRA MAJOR-GRAU MONTSANT-CORNUDELLA.
El Jaumet va venir de l'Espluga fins a Cornudella per dinar, i va explicar que per Prades hi havia un pam de pedra per la carretera, que havia d'anar a 20km/h per que el cotxe li relliscava! aquest temps està boig....de totes formes tot va anar bé i vam acabar dinant a la mundialment famosa FONDA EL RECÓ de Cornudella.

Ricard ha dit...

Ei nens sempre us agafa pluja eeeh, que ho feu expresameeeent? o potser algun trotero es un cenizo?