dilluns, de maig 18, 2009

CAP DE SETMANA 16 i 17 DE MAIG



Ahir es va córrer la I Cursa de Muntanya de Montblanc, amb una baixa participació com sembla que es va donant últimament en diferents curses. Per part del Trote vam participar el Jaume G, Toni F, Àngel, Eugènia, Jaume B, Maria i Joanjo. Altres components del Trote van anar a córrer la Cursa de Vilaplana i no sé si algú més va fer alguna cosa....així que esperem les vostres cróniques!

13 comentaris:

Joanjo ha dit...

Ah! s'em oblidava. Vam rematar la feina amb un dinaró a Cal Magret de Montblanc on es van afegir el David C, el Leo (ahir ens va fer de fotògraf-ciclista), la Maria i l'Anna, la Berna (fotògrafa por un dia) i l'Helena.

A mida que m'en recordi de més coses us aniré fotent el rollo.

Ricard ha dit...

Que ve que us ho passeu, Angel a tu et fotaran fora de casa, jajaja..., ei Joanjo la Eu es veterana? tan iaia es!!!

enric ha dit...

S'ha de felicitar al nostre company Xavi d'OT (2n general) i les molt bones prestacions de tots els troteros, sobretot el Lin, que en aquest pas enlloc de primer xino quedarà aviat primer del trote...
També vull felicitar molt especialment a l'atleta "Independent" (mandn güevos) EvaB, doncs acabar una cursa tan dura vestint pantalons d'anar a pescar, té molt de mèrit!!!
El mendes va fer un discret "retorno del Jedi", o més aviat "retorno de Heidi", però després de més de mig any putejat. em feia falta una cursa... Ahir no podia ni tirar-me cuescus!!!
Menció a part mereix un atleta que em va tirar una taça de xocolata pel damunt a l'arribada, just per damunt dels pantalons. Fins que em vaig poder canviar, com que la xocolata se'm regalimava de l'orto, la penya se m'apartava al crit de "arrrrrgggghhhh!" Dona-li les gràcies, Cuqui!

Leo ha dit...

Joanjo !! Que l'Eu encara no es veteranaaaaa !!!!

Va quedar 1a Senior i 3era en la General.

Més fotos de la I Cursa de Muntanya de Montblanc (les estic pujant ara mateix)

Monrasin ha dit...

Leo, te pillo el enlace de tus fotos para el blog. Gracias!

joanjo ha dit...

Ostia!!!

La bronca que em caurà....GLUPS !!!I'm sorry so much

Joanjo ha dit...

COMENTARI CORREGIT:

Ahir vaig córrer la primera cursa des de feia més d'un any. Va ser la cursa de Montblanc, amb 21km i 1000m D+. La veritat és que no hi havia gaire gent, de fet he vist a la classificació que en vam acabar uns 86 aproximadament. Resumint: molt de patiment tant a la pujada (vaig intentar pujar el Barranc de la Vall trotant com els vells temps, però no vaig poder)com tambè patiment a la baixada (avui tinc les cames molt trinxades). Al final vaig fer el 24é de la classificació amb un temps de 2h07'. Del trote hi vam anar el Tete, el Jaume G, la Maria, el Toni i l'Àngel.Tambè van triomfar el Ramon B en veterans, l'Eugènia i la Maria en sénior femení.
El Ramon de Huesca ha penjat fotos i classificacions al seu bloc: CORRIENDO POR LA SIERRA

ismael ha dit...

Hola troter@s:
Dissabte, el Sr. Benavent, el Luck, (tot un 4x4) i un servidor vam anar a esgarrinxar-nos les cames a les muntanyes de Tivissa. Un dia esplèndid i 3h 10´ d´entrenament.
Ens veiem!

eu ha dit...

joanjo, jo de tu no aniria avui al gim, te'n pot caure una...buff

observador ha dit...

home, Eu... el pobre Joanjo ha vist que ets una mica ancianoide i s'ha pensat que eres veterana...

eu ha dit...

hòstia doncs si sóc com dius la majoria sou de la prehistòria, no!?!!

Joanjo ha dit...

Avui vindré d'incògnit...

cafetera man... ha dit...

hola troteros:
estic viu el dimenge a Vilaplana bé, una actuació correcte, vaig fer menys temps que l'any pasat, el que no va ser discrete va ser l'ensopegada baixant per les tosques, estic una mica damnificat, me fa mal tot menys les dents postisses.Contusions al genoll, cadera, hombro.... pero m'estic recuperant molt depressa, les ganes de coorrer pot ser?, pero jo confio en que al entreno del dimecres ens vewurem.