diumenge, de maig 24, 2009

ENTRENO SETMANA 25 a 31 DE MAIG'09

Hem descobert l'elixir, la pócima secreta dels campions!!!



DILLUNS: Sèries recuperació a la platja. Mullada de cames. Cal portar banyador (qui vulgui, si no en boles). Birrrrrrraaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!! (El Jordi no vindrà així que a veure si algú s'estira i porta quicos)
DIMARTS: Abdo/lumbars
DIMECRES: Trote escalfament + (1x3000m) + (1x2000m) + (1x1000m)+ trote recuperació. Sopar al bar del club per veure la final de la Champions i acomiadar la Rocío.
DIVENDRES: Trote cochinero 1 hora aproximadament.
DISSABTE i/o DIUMENGE (segons el que diguin les autoritats competents): Entreno llarg per muntanya 6-7 hores.

Ah! a veure que heu fet aquest cap de setmana! Expliqueu, expliqueu...

11 comentaris:

EL GOS DEL BENAVENT ha dit...

! hola amics ! Avui us explicare part de la meva vida de gos. Aquesta setmana es de relax, la setmana passada el boig del meu amo en va fer corra9 " com diu ell HORETES " UNA MEEEERRDDDAA.Vaig acabar amb les potetes destroçades, voldria veural corra sense les seves sabatilles... cuan veig que se acosta amb calça curta tremolo, be amics

salut y potes

guau guauuu

Joanjo ha dit...

Nosaltres vam estar esperant als amics que van anar a Paüls per anar a dinar però no ens vam estr quiets. Vam fer una ruta amb bici des de Benifallet fns al Balneari de Cardó i tornar. Aquí hi han unes fotos i un petit vídeo.

VÍDEO i FOTOS CLICANT AQUÍ

joanjo ha dit...

Si voleu riure mireu aquest video que ha gravat un pare del seu fill just al sortir del dentista. El nen està totalment flipat degut a l'anestèsia. Pregunta: això és la vida real?, es mira els dits de la ma, es qüestiona si serà així per sempre, li agafa una atac i es posa a cridar, veu al seu pare amb 4 ulls....i el cabró de son pare ho grava tot i s'en fot!!!

VIDEO "IS THIS REAL LIFE???"

Ricard ha dit...

Cullo Joanjo quin pedazo foto tens a la portada del teu blog, allo es des del coll dels astazou, no?


Jo sentint-ho molt i seguint la meva tradicio anarquica no hem penso anar a mullar les cametes a la platja el dilluns, ni anar a fer series al faro dimecres, ara que podem correr per muntanya, ho vull aprofitar.

eu ha dit...

joanjo, vols dir que el dentista no s'ha passat amb l'anestèsia?? ja ja qué kabrón

Anònim ha dit...

Curse Paüls:

Josep Mª. Benavent 44º Vet.8
2h59`38``

Toni 119º Vet.24
3h18`27``

Ismael 231º S.160
3h48`55``

Jordi Berga 292º Vet.61
4h15`22``

ismael ha dit...

Ei!!a la cursa de Paüls hi vam anar uns quants troter@s i ningú en fa la crònica perquè els demés sàpiguen com va anar!!ja us val!!
La cursa de Paüls la vaig fer el 2007 i no la recordava tant dura, la vaig trobar amb molt de desnivell, fortes pujades i fortes baixades, amb alguns llocs on calia grimpar i a les crestes el vent bufava ben fort. Va fer una mica de casi tot. Una mica de pluja, una mica de vent, boira, sol... Molta participació. Els avituallaments líquids bé però vaig trobar a faltar més varietat d´avituallament sòlid. L´itinerari vaig trobar que estava prou ben marcat i que hi havien suficients persones encarregades dels controls i de senyalitzar.
Els que vau anar a Zegama, què tal?

zegama ha dit...

Com que no tenen paraules per descriure la cursa no diuen res!

Angel ha dit...

Zegama... una gran cursa no nomes per la distancia .. Divendres ban sortir Jaumet y un servidor cap a Zegama un poblet de Guipuzcua , ban agafa l'hotel a Alsasua per pels , apunt d'arribar a l'hotel truca el Ramon y ens comunica que la'n deixta una casa ... anmb ductes de que enstrobarem arriben y la casa te de tot parquet , fill musical , jacutzzy (el plus pal salon)tot això per la patilla ... nem a sopar amb el Ramon y el seu company Josep Mª y els seus amics SALOMONS... Agusti, stephania ,Marc,Ricardo, ala taula dels craks als del trote extrem al dia seguent nen a estirar lescames fen una mica el recorregut al reves amb el Agusti al Marc y el ricardo ban anar a dinar y es ban acompanya uns amics del Jaumet el Iker y la Gema que son de bilbo y ban flipa amb l'ambientillo.Arriba el brifin y llastima enguany no ni an samarretas ans donan un buff y uns guantas de btt...El diumenge trellem el cap per la finestra y veien la meta a deu metres y la musica o tot trap.. calentem una mica y estroben al jesset que emb donar saluts per als del elbrus y just al meu costa el mikel erentxu .. comença la cursa donem un tomb al pobla y tothom cridan y aplaudin .....y la cursa tan dura com bonica y la gen cridan el teu non y animante et pujaben al cor , una cursa perfecta y gairabe casi perfecte falta-vaus val tros , espero que l'any que ve pugen a nar tots.Gracies Zegama.

Joanjo ha dit...

Sembla que el Cadiach torna a estar amb problemes:Notícia Barrabés

david ha dit...

he passat pel nautic però no he pogut parlar amb ningu.
A la tarda hi tornare.
De totes maneres algu ja va baixar per alli i li van dir que res d res de descomptes, no se, valtros mateixos...
jo ho intentare..