dilluns, d’agost 17, 2009

HO HAVEU VIST? LA MARE QUE EL VA PARIR !!!


Fins on pot arribar aquest home que fa 1m95cm??? 9.50 potser...on és el límit??? Això és innat o fa alguna cosa més a part d'entrenar...
I encara li queden els 200m i els 4x100.

7 comentaris:

eu ha dit...

vau sentir el comentarista de TV1? no sé si li va agafar un infart però a punt li deuria faltar....

DavidC ha dit...

quina màquina de tio, no??? si es que estava clar que el seu record el podia baixar ja que a l´Olimpiada es va deixar anar...

DavidC ha dit...

per cert heu vist els fotografs un cop acabada la cursa quan comencen a correr al seu costat (que segur que no havien corregut mai tant) i ell ja esta en desaceleració i casi no el poden agafar?????

joanjo ha dit...

El càmera de la tele porta un cotxet d'aquells de 2 rodes que s'han posat de moda ara...

JaumeG ha dit...

A mi em sembla de putamare que la final dels 100m, hagi surtit per la tele, però es que portem cuatre dies de un mundial d'atletisme i nomes surt per la tele un ratet a partir de les 18h., i per la tv2, aixo si, el futbol a tothora per totes les cadenes, i al teledeporte sempre tenis, ah! un altre cosa, dels altres esports només es noticia quant hi han drames com el del pobre alpiniste que ja l'han deixat en el LatokII.
Conclusió: es tant noticia quant un futbolista es fa un pet, que quant es mor un alpinista. A la merda les noticies, (al menys les de esports).

Anònim ha dit...

A la merda tot.

joanjo ha dit...

Aquest de dalt és un realista de cap a peus!