divendres, d’agost 07, 2009

1ª CRONOESCALADA VILAPLANA-LA MUSSARA (Per Tosques)



Aquest passat dimecres es va realitzar amb gran número de participants, la pujada a La Mussara des del casal de Vilaplana, en aquesta ocasió es va reunir lo bo i millor de la fauna corretaire de les comarques tarragonines, als i a les quals des d’aqui donem les gràcies per l’esforç i la dedicació que van fer.
Des del comite de prensa de la junta organitzativa de la cursa, volem donar les gràcies a tots els patrocinadors i esponsor per el seu esforç i la seva generositat, aixis mateix a les cases que van donar tant gentilment els seus productes tant en els avituallaments de pujada com en els de la arribada, tambè vull donar les gràcies als voluntaris, als cossos de seguretat que van vetllar per la seguretat en tot l’itinerari tot i les dificultats subsanades amb l’helicopter que va cedir amablement el President. Vull destacar la generosa aportacio que van fer els bancs i caixes de les comarques tarragonines per la quantitat de diners en metàlic que es va poder donar als primers de la clasificació tan masculina com femenina.
Les clasificacions estaran enllestides tan aviat com puguem, ja que hi han encara uns dubtes que s’hauran de resoldre mitjançant el fotofinish, degut al ajustat marge que hi va haber entre alguns adversaris.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Todos al paredón, coññño!!!!!

cafetera man... ha dit...

I les dos noies que van fer la cronoescalada, que no surten a la foto, que ha pasat, que han traspasat la porta a un altre dimensió, que no les veurem mai mes, que tindrem que fer unaltre crono escalada per que tornin a eixe mon, algu me hu pot explicar aixo.
Eugenia.............respira fons.
Aqui tens tema.

Joan d'O-T ha dit...

Les noies O.T., prefereixen un bany al riu que les cerveses. Cada loco con su tema.
Per cert, pujareu aquest dimecres?
Quan tindrem les classificacions i la foto finish revelada?
A veure si em podeu canviar la camiseta de la crono que em va petita.
Com va anar pels carros, aigua fins les celles??? Un Comapedrosa 2?

Salut i cames!!!

L'organitzacio ha dit...

Les clasificacions encara es faran esperar una mica, ara el tema esta en el control anto-doping efectuat als primers (em sembla que anaban tots dopants, pero no ho diguis), sino no s'explica que amb la calor que fotia anesin tant ràpid.
El tema de la samarreta, no hi ha cap problema es canvia per la talla adecuada,... o millor et donem una de cada talla i aixis no fallem. El paravent de Gore-tex, que anava a la bossa de regals et va be?

Federacion Interplanetaria de curses de muntanya ha dit...

Bidibididididi... en la proxima edicion de esta expectacular cronoescalada, nos gustaria poder incluirla en nuestra lista de carreras interplanetarias, aunque por estas fechas tenemos uns crono-bajada en Pluton, pero ya la canviaremos, esperamos sus respuestas, bidibidibidiiiii.

Quilian Xornet ha dit...

Ei!!! Cabrons no em veu convidar, tot i que us vaig dir que la volia fer, ja que en aquesta crono encara no hi tinc el record al més ràpid.

Nacho Bidal ha dit...

L'any que be, hi participare jo, ja que tinc la "pujada" més ràpida.

Ja han dictat sentencia ha dit...

Ja ho diuen "nunca es tarde si la dicha es buena".

1ª CRONOESCALADA VILAPLANA-LA MUSSARA 5-8-2009 Sortida 1er. 18’30h.

Ismael 50’58”
Reyes Valero 53’50”
JosepMª.Benavent 53’49”
Angel Santos 53’
Salvador 58’
Toni Ferre 48’42”
Jaume Garrosset 44’30”
Jaume Barriach 42’43”
Jordi Berga 56’06”
Lin 56’07”
Enric Aguilar 46’20”
Joan Boque 45’52”
Xavi Soler 41’50”
Roberto 49’
Marc Balanya 43’20”
Rafa Prado 42’50”
Txell 59’
Inma 59’10”