dimarts, de desembre 29, 2009

objectiu pel 2010: cursa a peu........... o MTB???

Sembla que ho estan acabant de "llimar", però pel que es veu aquest 2010 hi hauran 2 marxes/curses en BTT que pretenen fer la Transpirenaica de forma organitzada, és a dir, de "paganini". Tenen bona pinta. La TRANSPYR i la BIKE–TRANSPIRINEUS, la primera organitzada per PLAN B (garantia de bona organització com hem pogut comprovar amb la GORE-TEX TRANSALPINE RUN) i la segona no ho sé encara.
Properament tindran les seves webs oficials operatives!
+ INFO CLICA AQUÍ,TRANSPYR
TRANSPYR : una aventura para gente muy especial, un reto en el límite de lo razonable
La TRANSPYR se basará en el concepto de la travesía desde el Mediterráneo al Atlántico a lo largo de los Pirineos, por su vertiente sur, ruta popularmente conocida como la transpirenaica .
Se tratará de una aventura dura por su longitud -entre 900 y 1000 km- y su desnivel total acumulado -alrededor de 20.000 m- que en una primera edición se prevé de cubrir de este a oeste en 9 etapas diarias seguidas, lo que supone una media diaria superior a los 100 km y 2000 m de desnivel positivo.
GRACIAS POR TU INTERÉS Y HASTA NUEVAS NOTICIAS !!
El equipo de TRANSPYR , ANAYET SPORT MARKETING y
PLAN B EVENT COMPANY
TRANSPYR TRAVESIA DOS MARES. Copyright 2009. Todos los derechos reservados. info@transpyr.com"
+ INFO CLICA AQUÍ,BIKE-TRANSPIRINEUS
"La BIKE–TRANSPIRINEUS és una cursa de BTT per etapes oberta a tothom.Les diferents fases són llargues i d’alt nivell tècnic que transcorren pels Pirineus, concretament des de Viella fins a Llançà. La cursa es compren de 8 etapes amb un quilometratge superior als 600 km i un desnivell aproximat entre 17000 i 20000 metres. Es previst que la primera edició de la BIKE–TRANSPIRINEUS, es porti a terme des del 7 al 14 d’agost de 2010,ambdós inclosos."

3 comentaris:

eu ha dit...

doncs això pinta molt bé!

joanjo ha dit...

És una bona opció si el sorteig de l'UTMB falla.

Falta veure el tema "pecuniari", em penso que serà car però si està ben organitzat pot estar molt bé. A més he llegit que en el cas de la Transpyr, aquesta 1ª edició la volen fer en plan marxa, sense ser competició.

L'altre opció és anar a la nostra i fer-ho nosaltres. Hi han llibres i rutes publicades. Per exemple, l'Helena i el Xavilo sé que ja l'han fet amb BTT, i que els amics i familiars els anaven fent d'assistència.

eu ha dit...

m'agrada la segona opció que has posat a més lo que també dius que pot surtir molt més barat