dilluns, de febrer 22, 2010

Open Vall Fosca













El dissabte es va celebrar l'Open Vall Fosca d'esquí de muntanya amb un total de 170 parelles entre elles 3 del trote-extrem.
A les 9.30h i amb un dia radiant es va donar el tret de sortida. Ens esperaven 26 llargs km i un desnivell de 1550m positius. La sortida es va donar a la central de Capdella i el primer km es va efectuar corrents amb els esquis a l'esquena, i anar cap a la vall de Filià.
La cursa va ser molt maca, molt llarga, però no va ser tan espectacular com altres anys ja que degut a la gran quantitat de neu que hi havia i el risc d'allaus van haver de modificar el recorregut i fer-ne un de més suau...
Tots vam gaudir molt!!


6 comentaris:

Joanjo ha dit...

Volem més fotos!

Stics ha dit...

fotos vall fosca 2010

Ricard ha dit...

La Cursa va ser menys alpina, pero deu ni do la pallissa de Km amb el desnivell que vam fer, el normal en altres curses de la Vall Fosca es fer entre 1600 i 1800 mts positius en uns 16 o 17 Km, pero vam disfrutar i a mes el dissabte el dia va sortir molt bo, ni fred ni calor.

cafetera man... ha dit...

Hola troteros feu una cara de haber disfrutat de la cursa que dona enveija.

eu ha dit...

wuau córrer amb botes d'esquí i amb els esquís radera l'esquena té molt de mèrit i joder això sí que és extremm

Ricard ha dit...

Jordi, aveure quan puc venir a fer els teus entrenaments, m'han parlat molt be, et prometo que quan pugui venir m'estare calladet i aixi no m'agafara flato, jeje...