dilluns, de juny 21, 2010

Entreno setmana 21 a 27 de Juny


Foto a lo "beatle" dels amigüitos que van anar a fer la Marxa de Cap de Rec el dissabte passat. Encara hi falta el 6é que estava buscant bolets. I la cursa de Capçanes que tal???
Dilluns: 3 Series de 5 pujades, bambes per quitra.Ermita de la Salud.19 CN Tarraco
Dimarts: Flexions + peses extremitats superiors
Dimecres: Trote donant el tomb per tarragona: Budallera+pujar per l'oreneta+pont del diable+riu+serrallo+paseig maritim. 18h30' CN Tarraco
Dijous: Sant Joan
Divendres: Festival de pujades zona budallera. 19 CN Tarraco
Dissabte:
Diumenge:4-5h Sortida a la Muntanya

7 comentaris:

eu ha dit...

què guapos, esteu de foto!

david p ha dit...

aprofitant que encara hi ha neu, vam decidir a ultima hora pujar a Benasque, a la Besurta i dormir a la furgo tota transformada en hotel de lujo!(Ricard, m'has fet enveja de la teva Vito), Dissabte 6 del matí fred i pluja, pujo cap a la renclusa i poc metres mes tard em poso els esquis i a foquejar. M'ajunto amb un grup de 5 esquiadors fins al portilló, mitja volta ( no es veia un pijo, fred i nevant) i baixo esquiant. De puta mare la despedida de temporada, encara que hi ha neu per donar i vendre!!

David p ha dit...

Per cert, el dissabte vam anar a el Run per participar a la celebració del 5è aniversari del centre excursionista madteam, on el club convidava als socis al sopar, allotjament i esmorzar de diumenge. També van donar regals (ens va tocar un llibre i un frontal Pelzt) i obsequis per tothom (un xaleco folre per tots els assistens), pastis, i sangria amb musica en directe.
Total que per 16 euros l'any et donen tot aixó i més. Ni "la Caixa" et dona tant posant la teva nomina durant 30 anys!!! jajajajaa

Visca el Madteam!

Ricard ha dit...

David que de puta mare els del madteam, quin munt de ragalets que van repartint. Jo tambe vaig estar pel pirineu amb uns amics que sortim un parell de cops l'any (la colla del Kanut), intentant fer el Carlit, a la Cerdanya francesa, dic intentant perque ens va fotre un temporal de neu i vent fortissim, mai havia vist unes oles tan grans al llacs del pirineu. Quan portavem dos hores infernals sense poder ni aixecar el cap per no rebre perdigonades a la cara, vam decidir que ja ni havia prou de patir i cap avall, sort que ho vam acabar en un bon restaurant de puigcerda.

Joanjo ha dit...

Jo vaig tenir cap de setmana de platja, encara que quan posaves la punta de dit gros del peu a l'aigua, la tita s'et quedava com un "ganchito" de freda que estava!!!

cafetera man... ha dit...

RECORDEU QUE AVUI L'ENTRENO SURT DE LA CN TARRACO A LES 18h30' PER TENIR TEMPS DE FER LA BIRRA I ANAR DE REVETLLA

cafetera man... ha dit...

Demá diumenge fem una sortida de 5 ó 6 horetes sortirem a le 7h15' de la plaça Imperial Tarraco cap a Vilaplana, a les 8h en punt sortirem en direcció per determinar (Capafons o Mont-ral), per estar a les 2h altre cop a Vilaplana.
A dinar tothom a casa seva.
Fins demá.