dijous, de setembre 16, 2010

tor des geants

Desprès d'haver-nos assabentat de que els nostres amics finalment han hagut de renunciar a seguir el Tor des Geants, des d'aquí i recollint les opinions de tothom nomès volem que tant al Jaume com el JosepMª els hi arribi la nostra admiració i el nostre reconeixement pel que han fet. Nomès per haver pres la desició d'estar a la sortida i d'haver-ho intentat ja és tot un triomf. Ells dos s'han enfrontat al repte més bèstia des de que el Trote és Trote. Així que nomès ens queda animar-los i enviar-los-hi una forta abraçada.(Això no treu que hagin de pagar la birra de rigor quan arribin!!!)
Ara a descansar i recuperar que això no s'atura i hi han un munt de reptes ben aviat: L'Albiol-L'Albiol (35km), Ultratrail del Montsant, Marató de l'Espadan, etc,etc,etc...ah! i anar posant i definint reptes de cara a la temporada que ve!
Aquest vídeo és de l'arribada del vencedor, un alemany que ha invertit 80hores per fer-ho tot,sense haver parat per res...és un home?és un extraterrestre?porta piles d'urani?

Penjo un link on hi han fotos de la cursa i vídeos de les etapes...simplement és impresionant.
ARXIU DE VÍDEOS
ARXIU DE FOTOS

10 comentaris:

Ricard ha dit...

Venga molts anims! i l'any que ve i aneu un grup del trote mes gran per motivaros molt mes...i si voleu algun tipus de rutina o control d'entrenament solament heu de demanr-ho al Doctor Ricard...jejeje

Ah! i la cervessa que no falti, aixo es important!

cafetera man... ha dit...

Una abraçada molt forta per als aventurers....

eu ha dit...

Doctor ricard??? uix quina poooooor mare meuaaaaa!!!!

ei cracks que sino és aquest any serà l'any vinent!!!

JaumeG ha dit...

Bé, ja som aquí!! Com diria en Tarradelles.
Vam arrivar ahir al vestre, tot fotent-nos una palliça de cotxe d'un tirón des de Courmayeur fins a Tarragona (parant a Xamonix per fer una ullada), es que el Bena tenia pressa per tornar.
Del Tor dels Geants que voleu que us expliqui?, que no us imagineu, molt dura, molt llarga, molt ben organitzada, més de 1200 voluntaris, el temps (meteorologic) una passada, vam veure el Montblanc, el Paradiso, el montrosa, el cervi,... però ens van fallar les cames, encara estic analitzant el per qué; falta d'entreno..., no ho sé, jo crec que anavam bé, però des del primer dia ja vam anar amb els cuadriceps carregats, i tampoc vam voler correr les primeres baixades, es clar al anar malament de cuadriceps, anaves forçant altres muscles, tot segit, llagues als peus (per xafar malament), en el transcurs de les hores vas sobrecarregant els bessons, que per cert encara el tinc durs com...(con una pedra), a tot això que veus que no vas com creies que tenies que anar, i et vas unflant el cap (com que en tens tantes hores per pensar...). Total que despres d'arrivar el cuart dia a Niel, vam fer un calcul aritmetic, i vam arrivar a la conclusio de que podriem anar patint un dia més però que no arrivariem a temps al segon tall horari, i vam dir que per patir per res millor acavar aqui, i de seguit es vam possar d'acord en deixar-ho.
A la propera, ja procurarem fer-ho millor.
Gràcies, a tots pels missatges d'anim, que s'agraíen molt i molt, més del que us podeu pensar, saber que hi ha gent que està pendent de tu.

david p ha dit...

Collons doncs si que ha de ser dura... més entreno? jajajaja

Molts ànims artistes!! i a per un altre aventura-animalada!!

Ricard ha dit...

Anims!!! JaumeG i JosepMª si ha sigut dura per vosaltres no m'ho vull ni imaginar!

joanjo ha dit...

El secret és ACUMULAR!!!

Anònim ha dit...

La mar mana.

Anònim ha dit...

Vaya par de maricas

cafetera man... ha dit...

Ens veiem avui per la cerveseta, i d'altres ocasions aura per ferli mal amb aqueta cursa..