dilluns, de novembre 08, 2010

crònica entreno Montsant 6 novembre 2010

FOTOS CÀMARA JOANJO
FOTOS CÀMARA RICARD
Dissabte passat vam repetir tirada llarga, aquesta vegada al Montsant. En aquesta ocasió, els "valents" que van poder acudir a l'entrenament van ser: JaumeG, Ricard, DavidC,Helena i Joanjo. Vam haver de llevar-nos d'hora perque el recorregut previst era llarg: Cornudella-Morera-Toll de l'Ou-Pi de la Carabasseta-Ermites d'Ulldemolins-Mare de Dèu del Montsant-Albarca-Grau d'en Saura-Siurana-Cornudella. Sortim a les 8 en punt des de Cornudella en direcció a Sant Joan del Codolar i allí agafem el trencall cap al camí dels Cartoixans que ens haurà de dur fins a La Morera, on arribem al cap de poc més d'una hora, havent-nos equivocat un pèl del camí principal. D'aquí ja comencem a pujar cap a la Serra Major pel grau de l'Agnet i un cop a dalt tirem cap al Toll de l'Ou. Pocs metres desprès de començar a baixar cap al Toll de l'Ou ens trobem a un caçador que ens diu que per tota la zona per on volem anar hi han com a mínim 25 caçadors preparats per fotre un tret a tot allò que es mogui (ja te trons que hagin de fer batudes de senglar els dissabtes quan hi ha molta gent que surt d'excursió...que hi farem, manen més les escoptes i/o les motos que no pas els "pringats" que ens agrada disfrutar de la natura i no "matar-la"). CANVI DE PLANS, seguim per la Serra Major fins a la Roca Corbatera (punt culminant de la Serra del Montsant) i d'aquí baixem fins a Albarca, on agafem aigua i tirem cap al Mas d'en LLuc per anar a trobar el Grau d'en Saura, que supera 400 metres de desnivell en pocs km's. Un cop dalt agafem la pista que ens deix a Siurana, i d'aquí seguint les marques del la Ruta dels Refugis arribem a Cornudella, havent de donar el tomb fins la cua de l'embassament de Siurana degut a que està gairebé ple.
I per acabar d'arrodonir-ho tot, finalitzem l'entrenament a la Fonda el Recó amb un magnífic dinar i millor companyia dels amics que vam fer l'entrenament.
DADES: 37km aproximadament i 1600mD+ en 6h08'.

11 comentaris:

Ricard ha dit...

Joanjo, ja et pasare les fotso en un Cd, aquesta tarda. Ens veiem!

Joanjo ha dit...

OK, Ricard.

Va ser un dia-entrenament fantàstic!!!!

Joanjo ha dit...

La crisi:

Clase Magistral de Economía
Copiado de un mail que circula por la red.

Hace tiempo que la crisis viene azotando esta ciudad de cualquier lugar, todos tienen deudas y viven a base de créditos.
Por fortuna, llega un ruso mafioso forrado de sextercios y entra en el único pequeño hotel del lugar.
Pide una habitación. Pone un billete de 100 dólares en la mesa de la recepcionista y se va a ver las habitaciones.
El jefe del hotel agarra el billete y sale corriendo a pagar sus deudas con el carnicero.
Éste toma el billete y corre a pagar su deuda con el criador de cerdos.
Este último corre para pagar lo que le debe al molino, que es el proveedor de alimentos para animales.
El dueño del molino toma el billete al vuelo y corre a liquidar su deuda con Magdalena, la prostituta a la que hace tiempo que paga. En tiempos de crisis, hasta ella ofrece servicios a crédito.
La prostituta con el billete en mano sale para el pequeño hotel donde había traído a sus clientes las últimas veces, y que todavía no había pagado. Le entrega el billete al dueño del hotel.
En este momento baja el ruso, que acaba de echar un vistazo a las habitaciones,
dice que no le convence ninguna, toma el billete y se va. Nadie ha ganado un centavo, pero ahora toda la ciudad vive sin deudas y mira el futuro con confianza!!!

MORALEJA: ¡¡¡SI EL DINERO CIRCULA SE ACABA LA CRISIS!!!

joanjo ha dit...

Noves notícies de l'Ultratrail de Lavaredo:

Dissabte, 2 juliol 2011 acollirà la cinquena edició de l'Ultra Trail Lavaredo. La ruta de 90 km i 5.300 m + D serà similar a la de 2010, amb algunes variacions. Inscripcions a la LUT 90 quilòmetres obertes 14 febrer 2011.
Sembla que tambè es podrà fer per parelles, fent cadascu 45km i sortint cada participant de l'esquip en sentit contrari

http://www.ultratrail.it/

DavidC ha dit...

Eugenia, ja t´has recuperat de la mala nit??? et vam trobar a faltar a la sortida del Montsant...

david p ha dit...

jolin quina enveja... ja tinc ganes de sortir amb vosaltres un dissabte!

eu ha dit...

jo també us vaig trobar a faltar però la mala nit m'ho va compensar ñeñeñeñe

JaumeG ha dit...

Mentres corria vaig trobar un rovelló, ja sóc com les dones,...puc fer dues coses a l'hora.
Me siento mujermujer, ummhhh!!!

Ricard ha dit...

Si Joanjo! va ser un dia collunut i la alternativa del papa va estar molt bé també! si vols les fotos amb més calitat dimecres portem el llapis OK?, i de pas hem poses les teves, jeje...

londoner ha dit...

Molt boniques les fotos, però a mi no m'enganyeu, les fotos son d'estudi, perque un cel tant blau, sense nuvols no existeix...

joanjo ha dit...

A les 6.30am a la pl imperial tampoc semblava que hagués de fer-se mai de dia!!!