dimecres, de gener 18, 2012

quota trote 2012


Passat el sopar i entrega del Trofeiu, tornem a iniciar novament la recapte de les quotes del Trote per l'any 2012. Si voleu el paper per desgravar a la renta......us aguanteu....que "hasienda semo tó".  Qui no pagui pot ser que es llevi un matí amb un cap de cavall al costat del llit.

Com que diuen que estem en crisi i no volem abusar, mantenim la quota en 5 euros.
L'assamblea general d'accionistes del Trote s'ha reunit i desprès de llargues deliberacions ha pres la desició d'adoptar noves normes per enguany, que tot seguit es detallen:
  • Fins que no s'hagi pagat no es puntuarà, pel trofeiu.
  • Es torna al sistema de puntuació antiga, el que vol dir que puntuen totes les curses, i que quanta més gent participi en la cursa més punts es treuran.
  • El tema de que només puntuin els que s'apuntin en nom del trote..., de moment no ho es portarà a la pràctica, que la gent s'apunti com vulgui, alla cadascú, en definitiva (el trote es el trote).

Sistema de puntuació.:
  • 5 punts per dia de cursa, més 1 punt per membre del trote que tinguis redera teu (inclós tu mateix), en la clasificació.
  • O sigui, que per cada cursa, tindras 5 punts + 1 punt per tu mateix = 6 punts. (Tan si quedes el primer de la general de la cursa com l'ultim).
  • Mes o suiguis, si fas una cursa de dos dies seran, 5 + 5 punts (dos dies) + 1 punt per tu mateix = 11 punts.

 Per a més aclariments, truqueu al 11888.

4 comentaris:

el Gitanitos Ortiz de la puerta de la iglesia ha dit...

damee aaaaargooo pa la quoota del trooooote... que es más triste tenel que robal que pedil

Anònim ha dit...

Mecagundena, això ja sembla "Conbeniesia i unio", nomes pagar i pagar, sempre acavem pagant els mateixos els despilfarros dels demes, que si sopars, que si trofeus de diseny, que si propines pels del bar, que si viatges a curses, etc...

joanjo ha dit...

Això! Ara demanarem una auditoria dls comptes dl ttote

Ells ne saben més! ha dit...

Mossos d’Esquadra nova uniformitat

L’empresa encarregada de la confecció de la nova uniformitat que hauran de dur els Mossos d’Esquadra a partir d’aquest any 2012 és TEXTIL SEU S.A. amb adreça a C/ Llorenç Tomàs i Costa, 58 de la localitat de La Seu d'Urgell.
ALBERT BATALLA SISCART, s’ha fet càrrec de l’alcaldia d’aquesta localitat des de l’any 2008, inicialment mitjançant coalició bipartita entre Esquerra Republicana de Catalunya i Convergència i Unió i actualment com a Cap de llista de CIU que va ser la força política més votada a les eleccions municipals de la Seu d’Urgell a l’any 2011, amb un 41,16% del total dels vots i aconseguint així 8 regidors.
El Cos de Mossos d’Esquadra no canvia la seva uniformitat des de l’any 1983, i ara justament ara en plena crisis i quan sembla que això no pugui anar pitjor del que està anant es decideix fer aquest canvi que ves a saber tu els milions d’euros que costarà a la Generalitat.
Doncs bé, dona la CASUALITAT que l’administrador principal de TEXTIL SEU S.A. i el molt honorable ALBERT BATALLA SISCART són GERMANS.
Ja ni ha prou de no fer res, denunciem-ho, fem-ho públic el màxim que estigui a les nostres mans. Aquest és un petit exemple del model de país que tenim i no ho podem permetre més.


Passa-Ho !!!