dilluns, de maig 29, 2006

Cap de setmana 27-28 Maig.

Cap de setmana calorós, calorós, més propi del mes de juliol o agost....a més d'anar a la platja, que heu fet companys ?

23 comentaris:

Anònim ha dit...

Com que aquest cap de setmana el mister ens ha donat festa, hem aprofitat uns quants per fer la btt, pero amb molta calor, de l'Espluga a Rojals amb la idea d'esmorçar pero el baix pressupost del que dispossa el nostre grup no ens va permetre fotrens fins al cul (potser va ser millor), la tornada baixada a muerte (pots contar). A la arrivada vem anar a fer una cervesa al casal per oblidar les penes.
Jo el duimenge vaig anar amb un altre trote-adicte, l'oscar que el tenim oblidat o recluit a rreeuuss, (aixis no es veu tant), i vem anar a trepar a Arboli, tambe va venir la Montse per vigilar-nos, el baix acabar de convenser per que vingui a fer la reus-prades-reus.

Anònim ha dit...

Jo en vaig estresar amb la sortida amb bici del dissabte, tinc els hombros que sembla que hagi fet sessió continua de peses amb 5 kilos minim . El diumenge al demati li vaig donar festa al xicot i van anar a la platja, relax, vermut .... perque per la tarda jo soleta vaig fer la meva primera incursió per aquest camins de déu que vaig cada dia amb el Trote.... i ¡ sorpresa !, no en vaig perdre i vaig arrivar on volia... per agraïr- m' ho a mi mateixa en vaig fotre un gelat... ¡ no vegeu quina calda feia a les 19 horas !, amb els crits dels forofos del Nàstic de fons tot el entreno.

Anònim ha dit...

Com que el cap de setmana ha sigut de relax, he tingut temps per pensar (?¿) i m'he fet una sèrie de preguntes...
- ¿Por qué las mujeres no se pueden pintar las pestañas con la
boca cerrada?
- ¿Por qué el zumo de limón está hecho con sabor artificial y
el lavavajillas está hecho con limones naturales?
- ¿Por qué las mujeres con las curvas más aerodinámicas son las
que más resistencia ofrecen?
- ¿Por qué las ciruelas negras son rojas cuando están verdes?

Anònim ha dit...

jo també he estat rumiant, just després del dos GinTonic que em vaig fotre, em va assaltar una pregunta...por qué para apagar el ordenador tienes que ir al botón "INICIO" ??? Des de llavors no puc dormir...BILL, RESPÓNDEME BILL !!! Aixó es un sense viure...arggg...i el Nàstic que encara no puja....argggg, quina tensió, necessito córrer !!!!

Anònim ha dit...

Nens/es:

Ja hi ha un indici del Ral.li de Muntanya d'aquest any. Sembla que serà al setembre, no hi han dates definitives ni lloc; però ho organitza l'AE Muntanya (els mateixos que en van organitzar un l'any passat).

Fisn ara!

Anònim ha dit...

Nàstic a primera, pedania a tercera. Todo en su sitio.
Greetings from Budapest

Anònim ha dit...

Com que no vaig tindré prou el dissabte, el diumenge 90 kms. bici de carretera a una mitja de 30 kms/h vaig acabar cansat molt cansat aixi es que faré festa el dillums,gràcies per la vostre comprensió.

Anònim ha dit...

ego te absolvo

Anònim ha dit...

Pel madrilenyo botifler aquest, aveure quan el Nastic juga la champions xaval, que no tot es futbor, i aveure quan et dura la xuleria de primera l'any que ve, Per sort al Nastic no tothom es aixi encara que ni han molts, fot massa tufillo a madriditis, masses complexes tens del barça i dels de Reus, fes-t'ho mirar.

Anònim ha dit...

je, je Ricard veig que t'han deixat els dits de puta mare...quina fluïdessa..

benvingut de nou al T-X Blog.

Anònim ha dit...

no em vull ni imaginar el que pot contestar l'enric...

Anònim ha dit...

Es que els de Reus som bronques per naturalesa, jejeje, pero aixo de ser del Nastic de Tarragona i del madrid a matar no ho entenc gaire, fa dos jornades el madrid B ni va fotre dos golets quan no si jugava res, si son tan amics...

Anònim ha dit...

Ah!!! l'Enric que contesti el que vulgui...que no costara gaire d'imaginar, a mes Reus ja l'hem declarat persona non grata, i per cert porto anant dos partits al nastic amb amics de Tarragona i el que queda mes afonic soc jo sempre.

Anònim ha dit...

... et contestaré, que no siguis chirucaire, que les Trabuco van millor i que jo a Barcelona no hi tinc ni pàtria (que no la tinc enlloc més que a les meves sabates) ni simpatia, sinó repugnància per la seva prepotència.
Mentrestant, podeu anar al News Camp a remenar la bandereta, això sí, pagant el peatge de Martorell a la Caixa perque amb els vostres diners patrocinin la selecció española.
Força Nàstic i a córrer cony
PD: Ricard, se't troba a faltar als entrenaments :-)

Anònim ha dit...

ooooOOOOooooohhhhh....políticament correcte, quina pena !!!

que s'estimin, que s'estimin !!!

Amb els piques de Eu Vs Leo, no hi ha color....

Anònim ha dit...

No crec que faci falta discutir res i com tu dius dedicar-nos a correr, sera el millor, no soc jo qui es fot amb els altres, pero si que hem defenso,"quien da recibe", esta clar que anem per hemisferis diferents, i el tipus de discurs demagogic i fals de que la culpa es de lo malos que son los catalanes, egoistas, insolidarios, prepotentes, etc... no us sona? ens podrien donar el divorci si som tan mala gent, i almenys sabriem a qui queixar-nos dels nostres problemes.
AH!!! a Barcelona prepotens i a Madrid nooooooo, que macus que son, sempre pensant amb els altres i el bien comun.

Anònim ha dit...

eps....política aquí

NO GRACIES
NO GRACIAS
NOT THANKS
.

Anònim ha dit...

Totalment d'acord, o sigui deixem de llençar pedretes.

Anònim ha dit...

I comencem a llençar bazokas...

REVOLUCIÓ !!!

Anònim ha dit...

NI MADRID NI BARCELONA

TARRAGONA INDEPENDENT !!!

Anònim ha dit...

TARRAGONA,UIX...M'ESBORRONAAA

REUS, UIX.....EM FA PATIRRRR

Anònim ha dit...

Aquest barcelonista de neixament que es descubreixi, si vols canya!!! dona la cara, covarde!!!

Anònim ha dit...

oh cony! sóc jo!