dilluns, de juny 26, 2006

Cap de setmana St. Joan

Heu menjat molta coca, els petards us han deixat dormir ? Cap de setmana calorós, calorós, però segur que no heu pogut resistir la temptació de fer esport ...

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Pujada St. Joan
Vaig arribá
Ara tinc unes poques d`agulletes

Anònim ha dit...

Dormir, cagar-me amb els oligofrènics dels petardos i una horeta de faro ahir...

Anònim ha dit...

sorry... cagar-me "en"

Anònim ha dit...

Doncs jo m'ho vaig passar pipa, una cinquantena de persones vam ocupar un parc public, vam connectar a una farola l'equip de musica de 200w, vam compartir sopar i beguda a dojo, els petardos ens els vam fumar i vam estar ballant fins a les 5 de la matinada. Aquesta setmana estic castigat sense excessos de cap tipus, m'he de netejar la sang.

Anònim ha dit...

Amb una mica de mal de cap i poquetes ganes de suar, em vaig cap a Balaguer tot solet, arribo i començo a muntar la bici (gras error, primer pregunta listillo), em dirigeixo cap als boxes i em diuen que aquí només es deixen les sabatilles que la bici es deixa en St. Llorenç a 8km de Balaguer, comencem bé, torna a desmontar la bici, deixo las zapas i cap a St. Llorenç, estic suant com un pollastre son les 10 i la sortida programada per les 10:30 es retardarà fins les 11, joer que calda noi !!! Tot xulo trec el traje de neopré que em va deixa Josep, doncs NOOOOO !!! L'aigua esta calenteta i no es permés el neopré, buffff, quines poques ganes de sortir !!!!! Em capbusso al pantà, escalfo una mica i cap a la sortida, encara estic a temps de plegar, veig les muntanyes per on hem de pujar amb btt, quin secarral !!! En fin Pilarín, ja que estamos, pues la acabamos....MOOOOOCCCCC !!!! Sortida, em col·loco en un lateral per a no rebre massa, pim pam, pim pam tranquilet i no gaire cansat arrivo a la transició, a veure quin temps he fet, merda !!! no he apretat bé el crono i no s'ha engegat...pujo a la btt i a pedalar, 2 km de quitrà (començem bé), tinc les cames dures ¿? que cony passa ??? tinc el sillín baix, merda !! Paro, m'ho col.loco bé, i torna a pedalar, als cinc minuts estic igual el sillín que baixa sol...a cagar !!! aixís fins la transició a peu, per pista ampla i fortes pujades i una calor aclaparadora, l'únic maco un sender entre pins de baixada no gaire tècnic...arrivo a boxes em fico las zapas i a córrer, no estic gaire cansat però si bastant desmotivat, vinga xaval 5km de no rés per un circuit de gespa...i ja estic en l'arribada...total 2:26:46 59 de 110, i JA PUC SORTIR A LA TRIBUNA DEL CRACKS !!!!

Anònim ha dit...

... enhorabona... Ara, pel que expliques... per quant la "Tribuna dels Ingenieros"??... sortiriem uns quants... perquè, portem una ratxa...

Anònim ha dit...

Guay noi!, tota una experiencia, si tingués de fer la meva primera triatló lleigint això, t' aseguro que no hi aniria, peró vec que al final a valgut la pena.
Nosaltres ( los aludidos ya saben quienes son ), van fer la cursa de Montblanc, 9'5km de no res que a mi aquell dia en van sapiguer a una mitja marató de la calor que feia i del nivell també ( respecte als anys anteriors ). Esther un crack per variar, un segon lloc que está molt be i jo menys crack però contenta també amb el trofeu de categoria ( el que no se conforma es porque no quiere ).
Els bocatas de la meta meu i de l' esther s' els van menjar Jaume G, Toni i Joanjo...es que estan en edat de creixer aquest nois....
A la Montse la del Pedraforca l'hi va anar bastant bé 2' 45 minuts m'ha dit ella, hi havia moltes cracks amb aquesta cursa, dificil quedar en bon lloc.
Ens veien per la tarda.

Anònim ha dit...

... acabo de parlar amb un alumne-bomber (acabo de delatar la meva identitat) i m'ha dit que el foc de dissabte va començar a sota de l'Ermita de Sant Joan, al costat de la bassa metàl.lica de a les Tosses...
Bé, espero que es cremés poc i que els Espluguins no en patissiu conseqüències

Anònim ha dit...

Sip, sip, diumenge al matí vaig passar per allà, només de veure'l em va entrà una suor freda....

Anònim ha dit...

Tot i que es van cremar poques hectàreas va ser impressionant. Suposo que el fet que les muntanyes de Poblet siguin un parc natural també va ajudar a que es mobilitzessin tants mitjants. Vaig comptar fins a 8 helicòpters + 3 avionetes + 1 hidroavió; i a més diuen que 37 camions...acollonant la coordinació que portaven. Tot i això sel's hi va descontrolar una mica el foc que avançava pel riu, i es va cremar el jardí d'una de les cases de L'Espluga.

Sort que no va anar a més, perque si no s'hagués acabat anar a córrer i en BTT pels boscos de Poblet. Creuem els dits i que sigui el primer i últim incendi (i que plogui d'una PUTA vegada, que ens ho estem carregant tot)