dilluns, d’octubre 30, 2006

Cap de setmana 28-29 Oct.

No se si estem a l'octubre o a l'agost..... castanyes pel carrer i la penya en màniga curta.... heu suat molt ? Jo no gaire...a veure si aquesta setmana apareixo pel gym, per cert:

AVUI ES L'ULTIM DIA PER ENTREGAR LES SAMARRETES AL JAUMET !!!!!

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Han penjat la classificació amb els temps parcials de la Duatló del Puigmal....

Anònim ha dit...

Pel Ricard....Classificació Duatló, només surten els troteros....

Anònim ha dit...

Hola nens, i jo si que he suat la samarreta i força. ESTIC SUPER CONTENTA, ahir vaig anar a fer la Marató de Muntanya de Sant LLorenç de Savall amb la Montse i L' Esther i VAIG QUEDAR 2 amb 4,41 minuts, la primera que va ésser la Teresa Forn només en va treure 1 minut i mitg o dos a lo máxim, si no m'arrivo a relaxar una mica quant en van dir que la tercera anava a més de mitg hora , l' agafo i en guanyo els 400 euros aixi que només vaig cobrar 200 que no está gens malament. Desde aqui dedico aquest trofeu als Troteros que m' entrenen perque noto els resultats, estava molt fineta i no pensava guanyar pas a l' esther perque a les sèries está que se sale. Montse va quedar 3 amb 4,55 minuts més o menys i Esther va petar ... feia molta calor, i era molt rápida, un baixon el poder tenir qualsevol persona i ahir no va ésser el seu dia...

Per cert, havia molte pista a la primera meitat encara que ens van fer passar per alguns corriols que havien netejar de l' incendi que va haver- hi fa uns anys i la segona meitat era més muntanyenca peró hi havia pista també.

QUE CONTENTA EZTOI......!

Anònim ha dit...

... Reyes, haurem de fer com alguns polítics i demanar-te que entreguis part del teu "sou" al Trote-Extrem...
Enhorabona!

Anònim ha dit...

Gracies Leo

Anònim ha dit...

Ostias!!! Leo m'has deixat impressionat, 14 minuts baixant amb la bici????????, pero si es els temps dels primers!!! culloooooooons. De fet tots els que vau fer 16 o 17 minuts ja m'ho explicareu, perque jo sino frenava hem menjava les curves.