dijous, d’octubre 26, 2006

Samarreta T-X

Últim dia d'entrega de samarretes: 30 d'Octubre 2006.
Preu per samarreta: 3 €.

Finalment, es ficarà el logo (triangles) al davant i darrere "Trote-Extrem", si puc demà pujarem un esbós de com quedarà la samarreta.

23 comentaris:

Anònim ha dit...

Leo, personalment a mi m'agrada que devant surtin els triangles del trote i tambe el nom, si tambe el posem derrera doncs estupendo, pero possar devant els triangles sols...no se.

Anònim ha dit...

Estic d`acord amb el Ricard.
Triangles devant i el nom també.
Derrere no sé???
En una de les samarretes que vaig portar té una tira negre derrere al centro per major aireació, el nom derrere no crec i vaigi bé, no me li poseu, pliiiisss

Anònim ha dit...

Joer....a veure si ens aclarim....finalment...tiraré pel carrer del mig....depenent de com m'aixequi dimarts, farem una samarreta o l'altre.

Anònim ha dit...

Leo, fes-ho com et sembli que segur que quedara be, jo solament et dono la meva opinio, es que els triangles sols devant queden com solets, no?, que penseu la resta?, fem una votacio al blog?

Anònim ha dit...

jo crec que està bé com haviem dit des del principi. Triangles al davant i nom darrera. Així quan a nem avançant a la gent sabran qui som.

Ricard, com va anar l'operació de la teva dona?

Anònim ha dit...

Estic d' acord amb el Joanjo sino quedarà tot molt apilotonat davant i no hi ha tant d' espai . Ricard et vaig trobar a faltar ahir , desitjo que la teva dona estigui bé i que la intervenció hagi anat de conya.

Anònim ha dit...

La agencia EFE informa de un sorprendete altercado en el Decathlon de Tarragona. Un hombre, (complexión atlética, 1'70) con el rostro cubierto por un buff seriegrafiado con unos extraños triángulos negros y amarillos, ha prendido fuego a la sección de camisetas de la marca Kalenji.
Entró al establecimiento hecho un basilisco, blandiendo un mechero, y, sin mediar palabra, prendió fuego al estand de las camisetas. Salió corriendo como loco jurando en arameo. Testigos presenciales afirman haber entendido que gritaba algo así como "camisetes, grrrrrrrrrrrrr, logo davant, grrrrrrrrrammmmmmmmmmffffff, colors gmmmmmmmmppppdddddddffff, alamierda!!!!!!!!!"

Anònim ha dit...

El meu criteri és posar-la als calçotets

Anònim ha dit...

Gracies per preguntar per la meva "jermu", l'operacio va anar molt be, l'unic problema es que amb tant de temps amb el lligament trencat tambe s'ha cascat una miqueta el menisc, li han tret un trocet petit, pero tot molt be. Apartir de la setmana vinent procurare venir a correr sortint de casa, es que sino jo tambe us anyoro, sniff, sniff... sort que el dimarts al vespre hem vaig desfogar i vaig anar a Barna a veure el Bruce, the Boss (a una amiga li sobrarva una entrada) no es per fer dentetes pero es que m'ho vaig passar com un adolescent(be...ja sabeu que jo soc com un nen), i sino us ho dic rebento, a mes, casualitats de la vida, a la duatlo del puigmal un tio hem va comentar que costava mes trobar inscripcio a la cursa que trobar entrades pel Bruce...i jo mira que be, vaig disfrutar de les dos coses, ara quan ballava els quadriceps estaven apunt de sortir-se.

Samarretes: feu-ho com vulgueu, jo en tinc un munt per fer, per la dona, jo i els nens. Ei, Juanjo, aixo de adelantar o dius per tu, tambe pot passar que diguin: mira un altre del trote que hem follo.

Reyes, no has posat la teva cronica dels raid???? que passa nena, que no vas disfrutar? 4 dies de curses i 4 dies amb el teu maxoman...que mes vols.

Anònim ha dit...

sí, per acabar de tocar els collons però lo digo en seriu.... vull camiseta color negra, les lletres de darrera poden ser de color groc??????? soposo que no hi ha cap problema, ademés pot quedar guapíssima, per davant groga i per darrera també, i pol culo te la ink!!

Anònim ha dit...

ademés combinació negre/groc....puta madreeeeeeee

Anònim ha dit...

I jo la vull com la de un negre...no te jode.

Anònim ha dit...

ei, se m'acaba d'ocórrer, i perquè no les comprem totes negres (a tothom agrada el negre) i les lletres de darrera grogues??

Anònim ha dit...

pues te jodes porque no la tienes, au fota't

Anònim ha dit...

Per que ho hem de complicar sempre tot?

Ja es vadir que cadascú portés la samarreta com li sortís dels collons o ovaris; i resulta que ara volem anar tot s igualets/tes.

Com va dir el sabi: "¡A LA MIERDA!"

Anònim ha dit...

albedo: quantitat de radiació que un cos reflecteix, determinada en bona mesura pel seu color i per l'angle d'incidència de la llum solar
samarreta negra: l'albedo tendeix a zero.

Anònim ha dit...

Hola...hay alguien ahiiii?, ja s'acabat el debat de les samarretes? com ha quedat?, es per fer-me una idea.

Anònim ha dit...

Bueno muermillos...que paseu un bon cap de setmana de locura i desenfreno, no us maxaqueu molt el cos, la titola tampoc, que tot conta alhora de tenir un bon rendiment.

Anònim ha dit...

Bon cap de setmana nens i sigueu dolents si un deixan. Per cert que sapigueu que aquest cap de setmana pujaran les temperatures i pels que heu guardat el banyador, cap problema.... sempre queda la Roca Plana...

Petonets.

Anònim ha dit...

NEW RECORD: 7'08"1.

Anònim ha dit...

Ji ji ji ji!
Bon cap de setmena.

Anònim ha dit...

David !!!!! Cabróóóóóóón !!!!!!
Ja, ja, ja, demà mateix em compro una màquina de rem !!!

Anònim ha dit...

Doncs aqui tens la pagina web: www.vermontc2.com