dimecres, d’octubre 25, 2006

Dissabte 28 Oct.

Enviat per el Papa:

"Aquest dissabte, per els que no ho sapiguen la Helena Buigues ens va convidar a casa seva de Rojals, i fer des d'alli alguna activitat, i despres menjar a la Socarrimada, ella reservarà, por lo tant se li ha dir qui hi ve, la meva estimada senyora i jo ja ens hi em apuntat, ... animeu-vos!."

11 comentaris:

Anònim ha dit...

ens convida a casa seva ó a la socarrimada!!?? sí que tenen peles alguns.....
podemus apuntar-nus, nus!

Anònim ha dit...

l'activitat pot ser aquesta vegada al revés de lo que fem sempre....de Rojals baixar a l'Espluga i evidentment haurem de pujar per anar a dinar, no? argú ho ha fet arguna vegada? jo no! qui sapunta?? je je

Anònim ha dit...

defineix "alguna activitat", que això promet

Anònim ha dit...

sí sí, per un dissabte que no agafem la bici o no co....rrem no passa res, no? o sí co...rremmm

Anònim ha dit...

No entenc aixó de convidar-nos i després anar a la Socarrimada...ho sento no arrivo...

Anònim ha dit...

Pel que no arriva, si col-labora amb un àpat gustos i tots fent el mateix es pot fer a casa de Elena encarra que haurem de pujarnos uns damunts dels altres perque no hi cabren de la gent que serem.... per això es va dir d' anar al restaurant perque al final serem un bon plegat de gent.... s' accepten sugerències....

Anònim ha dit...

algú té un traductor kings/català, estic pitjor que abans.

Anònim ha dit...

EIIIIIIIIIIII!!!!!!!Leo si no t'importa he dit a tothom que l'últim dia per entregar samarretes serà dilluns dia 30 d'octubre del 2006,ok?

Anònim ha dit...

ok, Jaumet...

Anònim ha dit...

Hola degut a una petita intervenció per treure-m 3 pigues de la esquena i per els punts que porto, no poc fer esport durant 10 dies aprox. (aixo es el que diu el metge)segur que alguna cosa faré.
He estat a Castelló peró avui divendres pujaré a fer la xerrada.

Anònim ha dit...

Com no pot ser d'un altre manera, despres d'opinar molt, quasi es queda en res, per sort l'helena va portar a les seves amigues, tot i aixis varem ser nou, incluint al josepM&M, i al montse que van venir directament al dinar.
Vem anar a caminar fins al ref. dels cogollons, per intentar collir bolets, que per sert es una tasca bastant imposible degut a la quantitat de gent que te la mateixa idea, a la tornada vem fer la visita a la casa de l'elena, molt maca i coquetona (la casa), i tot seguit a jalar a la casa rural de Rojals, tota per a nosaltres sols, i ja esta . Per cert al Ramon va tenir quatre noies per a ell sol, i hasta aqui puedo leer...

Al diumenge, els sonats de costum L'enric, la cabra, la maquina de tren, el ramon i jo, menys els barri broders, vem anar a mullar-nos al catllar, per no va ploure per primera vegada,2h.45min, i despres un bany a la piscina, ... carai quina calor que fa.