dimecres, de desembre 01, 2010

RUTA DEL CÍSTER 5-12-2010


Tal i com vam posar a l'entreno de la setmana, el diumenge que ve anirem a fer la Ruta del Císter. El míster ens fa una explicació del recorregut i horaris per als que s'hi vulguin apuntar. Es pot fer en qualsevol medi de locomoció mentre no sigui perjudicial per al medi ambient (abstenir-se cotxes, 4x4, motos i quads). O sigui que es pot fer corrent o amb la bici i/o en les dues modalitats. JaumeG diu:
"Diumenge dia 5 de desembre, sortida de Tarragona vers Santes Creus a les 4h (del matí), d'Hisenda; sortida de Santes Creus a les 5h., anirem seguint el GR-175 en direcció a Pont d'Armentera, Vallbona de les monges, Poblet, Santes Creus. La intenció és parar cada tres hores per fer una parada Cendrós (barreta o similars), i cada sis hores per a fer un bocata o similar. Tenint en compte que són 104km., calculo que tardarem unes 15h., hora amunt hora avall.
Confirmeu-me la vostra participació."

Penjo aquest enllaç a la pàgina web oficial del la Ruta del Císter on hi han recorreguts, mapes i variants tant per fer a peu o en BTT.
LA RUTA DEL CÍSTER

1 comentaris:

Joanjo ha dit...

Si d'aquí a diumenge estic bé del peu vindré. Tinc una tendinitis des de la cursa d'Arbeca.
La meva intenció és fer tota la ruta del chist, si no puc intentaré fer fins a l'Espluga (a Poblet) que seran uns 60-70 km aproximadament i si tinc ganes agafar la BTT i acabar-ho en bici.