dimecres, de març 23, 2011

Crònica Ultra Trail Xerta, per Karrasclet

Cent per cent d’efectivitat, quatre de quatre, tots els Troteros que vam començar l’Ultra Trail de les Fonts a Xerta, vam acabar. Els dos amb una mica d’experiència, el Bena i jo, l’acumuleitor Àngel, i el que s’estrenava en aquestes bogeries lo Jordi de Rkts.
Des de’l poliesportiu de Xerta, vam sortir i arribar cada etapa. La primera etapa (Noctureta), 24km, amb poc desnivell i molt corredora, però s’ha d’anar amb seny, ja que el que facis de més, ho pagaràs a les altres etapes. Nosaltres com que de seny en tenim el just per passar el dia, doncs vam anar rapidets. A l’endemà la Ultra, 53km., amb 3000m. de desnivell positiu, molt maca tot i el vent, muntanyera a tope, constants puja-baixes, forts pendents, trams tècnics, ...nosaltres vam anar fent , “sin prisas, pero sin pausas”. I per rematar a la gent, el diumenge la Cursa de les Fonts, 27km., 1700m de desnivell positiu, i com és habitual, molta muntanya, i poques forces, però amb molt de patiment, i moltes ganes per acabar-la.

7 comentaris:

Joanjo ha dit...

Moltes felicitats als 4 per haver aconseguit un nou repte, especialment al Jordi Rkts...de veritat tens clar amb les companyies que vas??? jejeje....a disfrutar al màxim!!!!!!!!

Joanjo ha dit...

PD: com és que l'únic que portava dorsal és l'Àngel???
Tant pesat era el dorsal que no us el vau posar?

cafetera man... ha dit...

Enhorabona pel troteros finishers..

Davidph ha dit...

Congratuleisions chicos!!!!!

DavidC ha dit...

felicitats cracks!!!!!!

Àngel ha dit...

moltes gracies, es tot un exit .. no me trencat res ....feia temor lo de les terres del l'ebre !!

Ricard ha dit...

Encara que tard! moltes felicitats a tots!!! I JaumeG no t'escaqueixis, si vas quedar segon, has de pagar unes birres, que els tapes ja les posa el gallegu!