dimecres, de juny 08, 2011

On anirem a parar???


El govern permetrà circular per vials de menys de 4 metres per la muntanya.LINK A L'ARTICLE DE LA VANGUARDIA: ACCÉS MOTORITZAT A LA MUNTANYA
Per contra anem en bici!!!

3 comentaris:

joanjo ha dit...

Si fins ara ja feien el que els hi sortia dels pebrots, no em vull ni imaginar com aniran ara...poca cosa que ens queda i damunt som incapaços de protegir-ho. Llegiu els coemntaris a l'article...em penso que no comptariem més de 2 ó 3 neurones entre tots...

Enric ha dit...

això és lo que passa quan un partit de ultradreta neoliberal, Pepegencia y Unción, governa. Son uns putos fatxes, ens roben la sanitat, ens roben els diners per educació i continuen per la muntanya... eta matalos!!!!

joanjo ha dit...

És el que ha volgut el poble...diuen. Perque no s'en adonen que entre vots en blanc i abstenció el que vol la majoria del poble és que aquesta colla de lladres marxin???
I l'article és a la vanguardia,que no és que sigui el diari més imparcial que existeix (si és que n'hi ha algun), el grup godó és un bon llepaculs de tots aquests que ens (des)governen ara (igual que els qui havien abans, vaja).