dimarts, de juny 14, 2011

Setmana del 13 al 19 de Juny

Dimarts.:Estiraments+musculació+abdolumbars
Dimecres.: 18’30h. a Vilaplana
Divendres.: 20’ trote + 3x circuit TroteOn + escales
Cap de setmana .:5 o 6h. d’activitat

8 comentaris:

Enric ha dit...

Aquí teniu una reflexió ben pensada sobre el tema camins, d'en Rafel López, vell conegut per raons diverses de bona part de nosaltres i germà del Xavi.

Anònim ha dit...

http://blogs.descobrir.cat/vistes/2011/06/12/camins-motos-lleis-i-equivocacions/

joanjo ha dit...

Té raó que dir mitges veritats tambè és dir mitges mentides. Però si són els ajuntaments els qui hauran de cobrar un cànon per accedir als seus camins, si els ajuntaments estan endeutats fins a les celles...deixaran anar per allà on sigui a qui sigui. En aquest país no hi ha una mínima consciència i cultura d'estima al territori. A d'altres països civilitzats no calen lleis restrictives, per que la gent és conscient del que és seu. En definitiva hi ha cultura,hi ha educació, hi ha respecte....igualet que aquí.

cafetera man... ha dit...

Avui l'entreno tenia que ser tranquil per anar preapan-me per la sortida del divendres per la nit, pero no ha sigut aixi, sortin de Vilaplabna em pujat per el PR que puja a la Mussara, el que es puja a la Reus Prades Reus que et queden les antenes a la esquerre, les em rodejat i em continuat per el PR per demunt de la Mussara, em baixat cap a la Mussara, i donat el tom per Garrigots total 20Km i 2,30h de feina ben feta.
A veure on esta l'entreno tranquil que habia de fer? He!!!

david p ha dit...

Ha estat un entreno guapíssim! I quant arribi al meu pes ideal també em fotré un entrepà com el que us vau menjar cabrons!! quina fila que feien!! Menys mal de les birres, que bona!

JaumeG ha dit...

Jordi, on estava escrit, que l'entrenament era tranquil?. Ho vas somiar!!!

JordiRKTS ha dit...

entrenament perfecte per als que acaven de sortir d'una lesió i no han d'apretar massa... xD

Robin Bond ha dit...

el govern d'aquest govern, que. segur que no s'immisceixen.